З KyivGallery ви отримуєте якісний досвід покупки українського мистецтва

Залишити відгук художнику Носань Володимир
Відгуки наших покупців з 30+ країн
Дізнайтеся, чому купують картини і скульптури саме в нашій галереї
Я у захваті!
Iryna
bozho*****@gmail.com
27/10/2021

Чудова галерея, дуже швидка доставка. Також хочу висловити величезну подяку Олегу Луньову за його творчість. Впевнена, це не остання Ваша робота, яка прикрашатиме мій будинок і радуватиме день у день! Шалено приємно було отримати покупку особисто з рук автора. Спасибі!

Дуже радий своїй картині!
Золтан Ларчер, Данія
zol***@gmail.com
25/06/2020

Сьогодні я отримав свою картину від KyivGallery і я абсолютно в захваті. Як вказували і інші колекціонери мистецтва у своїх відгуках: картина виглядає набагато краще, вживу, ніж на фотографії на веб-сайті. Як тільки я побачив роботу під час розгортання упакування, я зрозумів, що зробив чудовий вибір. Дякую

5-ти зірковий досвід купування мистецтва
Сьюзен Флетчер, Ферріхілл, Великобританія
susan*****@gmail.com
03/11/2019

Всебічно відмінний досвід покупки у цього продавця. Дійсно гарне спілкування на кожному етапі, відправка була швидкою, а картина була дуже добре упакована. Я буду рада знову купувати живопис у KyivGallery.

Я у захваті!
Дарія Добрякова, Україна
dob***@i.ua
19/10/2018

Дуже подобається оновлений сайт! Чудово представлені художники і картини! І те, що тут багато майстрів високого професійного рівня, говорить про високу майстерність і професіоналізм творців сайту "Київська галерея"!

Якісне українське мистецтво
Алекс Кларк, Техас, США
doWng*****@gmail.com
06/09/2018

Так багато чудових художників, які пропонують свої твори через KyivGallery, що майже неможливо не знайти те, що вам сподобається. Якщо ви любите мистецтво, ви полюбите і KG.

Чудово
Ракель Мендез, Аргентина
raqel*****@gmail.com
05/09/2018

Гарний вибір, чудовий сервіс, прекрасні картини

Талановиті українські художники
Джейн Ворд, Аделаїда, Австралія
jafli*****@gmail.com
06/09/2018

На сайті KyivGallery багато талановитих художників, які створюють такі прекрасні картини. Є предмети мистецтва за різними цінами, щоб задовольнити будь-який смак. Я була дуже задоволена своїми покупками.

Придбав декілька картин для себе і на подарунок
Олег Співачук, Київ, Україна
memo****@ukr.net
06/09/2018

Прекрасний спосіб підтримати художників і придбати оригінальний твір мистецтва за помірною ціною.

Відмінний вибір і швидка доставка
Джеймс Майерс, Лондон, Великобританія
mcmy****@yahoo.com
06/09/2018

У мене був фантастичний досвід купівлі картини. Арт менеджер KG відповідала швидко на повідомлення і я отримав картину Олени Саченко через 15 днів. Я хотів би порекомендувати цей сайт, бо тут розміщені фотографії, які точно передають колір картин, зрозуміло надані їх розміри і насамперед чудовий вибір полотен.

Відмінне джерело оригінальних творів мистецтва
Ліза та Джордж, Нью Йорк, США
gor19*****@aol.com
06/09/2018

Добре структурований сайт для пошуку живопису. Ми хотіли придбати витвір мистецтва зі Східної Європи, бо чули від наших друзів про високий рівень майстрів з цього регіону. Так ми знайшли Київську Галерею. Інші сайти з українським мистецтвом погано структуровані, і нам знадобилось занадто багато часу, щоб знайти те, що ми хотіли б купити. KyivGallery орієнтована на професійні твори мистецтва, а з допомогою фільтрів, ми легко знайшли чарівне полотно в абстрактному стилі, саме таке, як ми шукали. Продовжуйте працювати друзі!

Мені дуже подобається онлайн галерея KyivGallery!
Юлія, Санкт-Петербург, Росія
Yulwa*****@mail.ru
28/07/2018

Приваблює простота і зручність оформлення, розміщені тут барвисті твори мистецтва супроводжуються вичерпною інформацією. Дуже здорово, що до вподобаної картині можна прямо на сайті галереї підібрати багет і побачити, як все це виглядає в комплексі! Для пошуку картини є зручні фільтри: жанр, розмір, ціни, техніка і матеріал виконання. Також приємно здивували ціни.

Для корпоративних подарунків
Тарас, Донецьк, Україна
tarik*****@gmail.com
28/07/2018

Я співпрацюю з Київською галереєю вже давно, з 2011 року. Купую картини для корпоративних подарунків і завжди отримую тільки позитивні враження. Допомагають вибрати цікаву картину згідно з моїми побажаннями і в рамках бюджету. Дякую!